Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.04.2022
Zvýšení poštovného Zásilkovna
Vzhledem ke zvýšení cen dopravy ze strany Zásilkovny od 1.5.2022 a také vysokým palivovým příplatkům jsem i já nucena zvýšit cenu za poštovné na poboč... číst celé
06.04.2022
Dílničky pro děti
Po dvouleté covidové pauze se pomalu začínají konat trhy a jarmarky a kromě svého stánku na nich nabízím také dílničku, kde si mohou (nejen) děti nama... číst celé
27.05.2021
První letošní živý prodej
O víkendu O víkendu 4.-6. 6. 2021 jedu na první prodej naživo! A to na nejlepší folkový festival Festival FolKaliště. Budeme tam už od středy a proto... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
28.04.2022 Návody
Návod na malovaný hrneček
Blíží se Den matek, a protože nejhezčí dárek pro maminku je ten vlastnoručně vyrobený, dávám k dispozici svůj návod na malovaný hrneček. Většinu potře... číst celé
04.01.2021 Návody
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
Pokud vás zaujaly moje ručně malované kravaty a chtěli byste si to také zkusit, je tento návod určený přesně pro vás. číst celé
31.12.2020 Návody
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
Tentokrát vám chci představit trošku složitější způsob fixace barev na hedvábí, a to napařování. I to se ale dá zvládnout v domácích podmínkách. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Návod na malovaný hrneček
28.04.2022 Návody
Návod na malovaný hrneček
Blíží se Den matek, a protože nejhezčí dárek pro maminku je ten vlastnoručně vyrobený, dávám k dispozici svůj návod na malovaný hrneček. Většinu potře... číst celé
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
04.01.2021 Návody
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
Pokud vás zaujaly moje ručně malované kravaty a chtěli byste si to také zkusit, je tento návod určený přesně pro vás. číst celé
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
31.12.2020 Návody
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
Tentokrát vám chci představit trošku složitější způsob fixace barev na hedvábí, a to napařování. I to se ale dá zvládnout v domácích podmínkách. číst celé
Modré batikované prostírání se stopami
28.12.2020 Návody
Modré batikované prostírání se stopami
Tentokrát mám pro vás návod na batikované prostírání, které se dá vyrobit v domácích podmínkách. Stejnou techniku můžete použít i na trička, tašky a d... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz