Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.05.2021
První letošní živý prodej
O víkendu O víkendu 4.-6. 6. 2021 jedu na první prodej naživo! A to na nejlepší folkový festival Festival FolKaliště. Budeme tam už od středy a proto... číst celé
18.12.2020
Platby kartou
Pracuji na  zprovoznění platební brány, aby byly platby pro vás zákazníky ještě pohodlnější. Do konce roku by měla být v provozu :-) číst celé
04.12.2020
Zahájení provozu
Dnes byl zahájen ostrý provoz e-shopu, všechno by mělo fungovat, ale ještě vychytávám drobné "mouchy". Zboží vkládám postupně a chcete-li se podívat n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.01.2021 Návody
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
Pokud vás zaujaly moje ručně malované kravaty a chtěli byste si to také zkusit, je tento návod určený přesně pro vás. číst celé
31.12.2020 Návody
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
Tentokrát vám chci představit trošku složitější způsob fixace barev na hedvábí, a to napařování. I to se ale dá zvládnout v domácích podmínkách. číst celé
28.12.2020 Návody
Modré batikované prostírání se stopami
Tentokrát mám pro vás návod na batikované prostírání, které se dá vyrobit v domácích podmínkách. Stejnou techniku můžete použít i na trička, tašky a d... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
04.01.2021 Návody
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
Pokud vás zaujaly moje ručně malované kravaty a chtěli byste si to také zkusit, je tento návod určený přesně pro vás. číst celé
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
31.12.2020 Návody
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
Tentokrát vám chci představit trošku složitější způsob fixace barev na hedvábí, a to napařování. I to se ale dá zvládnout v domácích podmínkách. číst celé
Modré batikované prostírání se stopami
28.12.2020 Návody
Modré batikované prostírání se stopami
Tentokrát mám pro vás návod na batikované prostírání, které se dá vyrobit v domácích podmínkách. Stejnou techniku můžete použít i na trička, tašky a d... číst celé
Jak zabalit peníze na novou kuchyň
23.12.2020 Návody
Jak zabalit peníze na novou kuchyň
Na začátku bylo kamarádky netradiční svatební oznámení, obsahující kromě velmi vtipných textů také pokyny ohledně svatebních darů - prosbu o finanční ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasílám maximálně jednou za měsíc.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz