Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.04.2022
Zvýšení poštovného Zásilkovna
Vzhledem ke zvýšení cen dopravy ze strany Zásilkovny od 1.5.2022 a také vysokým palivovým příplatkům jsem i já nucena zvýšit cenu za poštovné na poboč... číst celé
06.04.2022
Dílničky pro děti
Po dvouleté covidové pauze se pomalu začínají konat trhy a jarmarky a kromě svého stánku na nich nabízím také dílničku, kde si mohou (nejen) děti nama... číst celé
27.05.2021
První letošní živý prodej
O víkendu O víkendu 4.-6. 6. 2021 jedu na první prodej naživo! A to na nejlepší folkový festival Festival FolKaliště. Budeme tam už od středy a proto... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
28.04.2022 Návody
Návod na malovaný hrneček
Blíží se Den matek, a protože nejhezčí dárek pro maminku je ten vlastnoručně vyrobený, dávám k dispozici svůj návod na malovaný hrneček. Většinu potře... číst celé
04.01.2021 Návody
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
Pokud vás zaujaly moje ručně malované kravaty a chtěli byste si to také zkusit, je tento návod určený přesně pro vás. číst celé
31.12.2020 Návody
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
Tentokrát vám chci představit trošku složitější způsob fixace barev na hedvábí, a to napařování. I to se ale dá zvládnout v domácích podmínkách. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Janě Novotné, se sídlem Nad Sokolovnou 233, Poříčany, IČ 87150808, zapsaná u Městského úřadu v Českém Brodě (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Návod na malovaný hrneček
28.04.2022 Návody
Návod na malovaný hrneček
Blíží se Den matek, a protože nejhezčí dárek pro maminku je ten vlastnoručně vyrobený, dávám k dispozici svůj návod na malovaný hrneček. Většinu potře... číst celé
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
04.01.2021 Návody
Jak namalovat kravatu s motivem puzzle
Pokud vás zaujaly moje ručně malované kravaty a chtěli byste si to také zkusit, je tento návod určený přesně pro vás. číst celé
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
31.12.2020 Návody
Napařování hedvábí v domácích podmínkách
Tentokrát vám chci představit trošku složitější způsob fixace barev na hedvábí, a to napařování. I to se ale dá zvládnout v domácích podmínkách. číst celé
Modré batikované prostírání se stopami
28.12.2020 Návody
Modré batikované prostírání se stopami
Tentokrát mám pro vás návod na batikované prostírání, které se dá vyrobit v domácích podmínkách. Stejnou techniku můžete použít i na trička, tašky a d... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz